KENAPA PILIH KITA

  • Core Material

    Materi Inti

    Keramik fosfor sing diciptakake dhewe, bahan anorganik kanthi konduktivitas termal sing dhuwur & khasiat cahya, luwih unggul tinimbang campuran cetakan tradisional epoksi / silikon lan fosfor.

  • Core Structure

    Struktur Inti

    Paten "dual channel heat sinking" struktur, saéngga panas dissipating saka Keramik lan PCB.Njamin linuwih lan umur luwih dawa.

  • Core Patent

    Paten Inti

    5 paten penemuan internasional lan akeh paten lan sertifikasi liyane.Siji&mung pemasok sing duwe sertifikasi LM80 kanggo COB daya dhuwur.

  • Core Members

    Anggota Inti

    Anjog dening akademisi saka Chinese Academy of Science, tim pinter kita yakuwi kanggo nggawa produk LED paling apik lan solusi cahya kanggo customer kita.

  • company

Babagan awake dhewe

CAS-CERAMIC OPTOELECTRONICS TECHNOLOGY CO., Ltd. minangka pabrikan LED adhedhasar akademi ilmu pengetahuan China sing ngembangake, ngrancang lan ngasilake COB keramik-fosfor LED paling canggih (jenenge K-COB) kanthi teknologi sing dipatenake.

Wiwit madegé ing taun 2013, CAS keramik wis nglampahi taun karya ing phosphor optimasi keramik lan setya dhéwé kanggo nyedhiyani pelanggan karo lampu LED kinerja luwih, linuwih ing rega luwih competitive.

Minangka siji-sijine pabrikan sing ngasilake K-COB, keramik CAS nyetel standar anyar ing babagan lampu LED.

ndeleng liyane
Ninggalake Pesen Panjenengan
Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita