Babagan awake dhewe

WhoWe Are?

CAS-CERAMIC OPTOELECTRONICS TECHNOLOGY CO., Ltd minangka pabrikan LED adhedhasar akademi ilmu pengetahuan China sing ngembangake, insinyur lan ngasilake chip LED sing paling maju - COB keramik fosfor (jenenge K-COB) kanthi teknologi paten.

Wiwit madegé ing taun 2013, CAS keramik wis nglampahi taun karya ing phosphor optimasi keramik lan setya dhéwé kanggo nyedhiyani pelanggan karo lampu LED kinerja luwih, linuwih ing rega luwih competitive.

Minangka siji-sijine pabrikan sing ngasilake K-COB, keramik CAS nyetel standar anyar ing babagan lampu LED.

about-us

Lini Produksi & Workshop

factory (2)
factory (6)
factory (3)
factory (7)
factory (4)
factory (8)
factory (5)
factory (1)

linuwihTestingprabotan

Kita ngembangake lan nggawe kabeh produk.
Iki minangka sawetara fasilitas pusat R&D kita.Kita duwe luwih saka 20 fasilitas utama kanggo ngembangake produk kita.

machine (3)

Mesin Tes IP

machine (1)

Digital Insulation Resistance Tester

machine (5)

Intergrating Sphere

machine (14)

Mesin Cutting Linear Keramik

machine (8)

Mesin Uji Semprotan Garam

machine (6)

Alat Uji Fotometrik

machine (10)

Thermal Imager

machine (2)

Goniophotometer Kacepetan Lapangan Penuh

machine (12)

Aging Test Chamber

machine (4)

Instrumentasi Spektrum Optik

machine (11)

Thermal Shock Test Chamber

machine (9)

Suhu & Kelembapan Kamar

machine (13)

Grinder Silinder Digital Keramik

machine (1)

Mesin Baking

machine (7)

Sumber Daya Programmable

apaWe nawarake?

Kita uga ngerti pentinge linuwih sumber cahya kanggo stabilitas lampu LED.Lan sing ndadekake lampu LED kita luar biasa saka pesaing yaiku komponen utama --- chip K-COB.

Kanthi latar mburi teknologi CAS sing apik, pengalaman ngembangake LED lan sistem manajemen QC profesional, CAS-keramik nyedhiyakake pelanggan chip COB sing paling apik, lampu LED lan solusi pencahayaan sakabèhé sing paling profesional.

Sertifikat Perusahaan

DIY air filter for workshop and indoor use easy to make with paperboard aif filter01

Ninggalake Pesen Panjenengan
Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita