Hubungi Kita

Fujian CAS-Ceramic Optoelektronik Technology Co., Ltd.

alamat
8 High-tech Avenue, 350108 Minhou, Fuzhou, China

Hubungi Kita
Email :daniel.lin@zkxyled.com

Telpon Kita
Telpon: +86-0591-62097869
Whatsapp: +86 15375908767

Ninggalake Pesen Panjenengan
Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
Ninggalake Pesen Panjenengan
Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita