LAMPU JALAN LED K-COB 100~300W

katrangan:

Macem-macem kurva kanthi lensa kaca boron dhuwur: cocok kanggo macem-macem jinis dalan;

Kamar pangopènan sing kapisah: proteksi sing luwih apik kanggo komponen listrik ing njero, standar IP65;

Multi-Phase ganti (opsional) heat-sink, nyedhiyani linuwih apik;

situs Photocell dilindhungi undhang-undhang lan sistem kontrol pinter kompatibel;


Detail Produk

Pambuka

SUMBER LAMPU

esawfdessf

K-COB minangka pola kemasan LED sing unik - kanthi nggunakake keramik Fosfor eksklusif kanggo ngganti silikon lan fosfor tradisional, sumber cahya LED generasi anyar iki ndadekake linuwih lan lumen bosok banget.

PARAMETER FOTOELEKTRIK

Item Ora.

daya

Tegangan Input

CCT

CRI

Lumen

Khasiat

Sudut Beam

STLA100

100W

AC 90 ~ 305V

2200~ 6500K

70~85ra

13000lm

110-150lm/w

90°,120°,140°

STLA150

150W

AC 90 ~ 305V

2200~ 6500K

70~85ra

19500lm

110-150lm/w

90°,120°,140°

STLA200

200W

AC 90 ~ 305V

2200~ 6500K

70~85ra

26000lm

110-150lm/w

90°,120°,140°

STLA250

250W

AC 90 ~ 305V

2200~ 6500K

70~85ra

32500lm

110-150lm/w

90°,120°,140°

DIMENSI DRAWING

23

Nomer Model: STLA100 & STLA150

Rong biaya paling gedhe ing lampu dalan yaiku pangopènan, kalebu panggantos lampu, lan konsumsi energi.Mula, ora kaget yen LED sing efisien energi, dipercaya, lan umure dawa kanthi cepet ngganti sumber cahya konvensional.LED sing relatif cilik uga menehi kemungkinan anyar lan nyenengake kanggo ngontrol cahya kanthi optik luwih apik tinimbang sadurunge.Ora kaya lampu sodium tekanan tinggi kuning-kuning sing digunakake, k-COB LED nawakake meh kabeh pilihan suhu warna sing beda-beda sing digabungake karo rendering warna sing apik.Macem-macem jinis paket LED (daya dhuwur, daya tengah, CSP, COB, lsp.) njamin ora mung siji cara kanggo ngrancang luminer lampu jalan LED sing apik.

Umume lampu dalan LED duwe khasiat padhang dhuwur (lm / w) minangka standar - nanging menyang ngendi kabeh lampu "efisien" kasebut?Nalika bagean cahya sing luwih gedhe disebarake ing papan sing dibutuhake, komponen lan energi sing luwih sithik dibutuhake.Lampu jalan sing dipimpin K-COB, umure (55,000 jam) sepuluh kaping luwih saka lampu Sreet HPS tradisional.Rating proteksi IP65 tegese lampu dalan kita sampurna kanggo lokasi ruangan, kayata trotoar, Gymnasium, Parkir, Pabrik, sekolah, plataran, stadion, dalan, Kabeh jinis wilayah omah dll.

Nalika nerangake optik lampu jalan, K-COB LED minangka pakar.Ana luwih saka 300 yuta lampu dalan ing saindenging jagad, nanging mayoritas isih kudu diowahi dadi luminair LED sanajan duwe kaluwihan teknologi lan ekonomi sing jelas.Nalika syarat resmi beda-beda ing saindhenging donya, prinsip utama kanggo cahya werna apik padha;katerangan kualitas dhuwur sing njamin visibilitas lan safety dalan.Apa iku dalan cilik, dalan gedhe multilane, nyebrang pejalan kaki utawa trowongan, ana macem-macem cara kanggo madhangi kanthi bener.

Mangga hubungi ngirim email kanggo njaluk Rekomendasi liyane, bantuan lan saran kanggo proyèk cahya dalan lan dalan.

Ninggalake Pesen Panjenengan
Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
Ninggalake Pesen Panjenengan
Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita