K-COB SPORTS FIELD LIGHTING SPLC(SERI DASAR) 600-1200W

katrangan:

Struktur kompak & bobot entheng: bobot lampu mung 14kgs (1200w ora kalebu braket & Driver), gampang digunakake ing dhuwur;

Nyegah silau: φ75mm kombinasi sumber cahya K-COB tunggal kanthi visor desain asimetris profesional, ora ana rasa ora nyaman visual kanggo pemain;

Output lumen dhuwur: efisiensi lampu nganti 130lm / w, efektifitas biaya dhuwur;

Keandalan sing apik: sumber cahya keramik fosfor kanthi heatpipe lan driver kelas paling dhuwur.Njamin linuwih sajrone umur;


Detail Produk

Pambuka

FITUR PRODUK

● Sumber cahya Keramik Fosfor Paten
Eksklusif siji Fosfor Keramik cahya asem saka 1200w, 80.000 hrs umur. LM80 disetujoni, lan invetion paten ing AS.

● Metal Halid Outlook
Digawe saka aluminium 6063, bobot entheng lan tahan karat, cetakan pribadi.Bobot entheng (<14kgs)

最新灰底全图-1257

PARAMETER FOTOELEKTRIK

Item No. daya Tegangan Input CCT CRI Lumen Khasiat Sudut Beam
SPLC600 600W AC 180 ~ 528V 2200~ 6500K 70-90 r 72000lm 120~130lm/w 15°,22°,25°
SPLC1000 1000W AC 180 ~ 528V 2200~ 6500K 70-90 r 120000lm 120~130lm/w 15°,22°,25°
SPLC1200 1200W AC 180 ~ 528V 2200~ 6500K 70-90 r 144000lm 120~130lm/w 15°,22°,25°

Perbandingan antarane lampu stadion KCOB & lampu olahraga SMD liyane

Perlengkapan lampu olahraga liyane

stadium light (1)

VS

Sistem pencahayaan K-CoB Single CoB

stadium light (4)
3

SMD array:
LED dipisahake amarga kesulitan nglelebke panas lan dipeksa liwat lensa plastik sing ora efisien.

4

Lensa:
Warp lan retak sawise kerja suwe.
Titik silau & peteng ora bisa dihindari ing kasus nyata.

6-removebg-preview

Sumber cahya tunggal nyata:
COB keramik fosfor eksklusif kanthi kapadhetan cahya dhuwur LES φ 75mm kanggo 1200w.
Sertifikat LM80.

5

Teknik reflektor terbukti:
Reflektor efisien dhuwur dening ALMECO,
Ora ana glare lan kasebar ing njaba area cahya sing digambarake.

Stadion LED kita 1200W Lumen 144000Lm 15°,22°,25° IP65 stands out kanggo desain modern lan inovatif.Dirancang kanggo lampu olahraga ing tingkat kompetisi lan tuntutan olahraga sing paling dhuwur.

Nawakake fluks cahya sing dhuwur, distribusi cahya sing apik, instalasi lan pangopènan sing prasaja, bebarengan karo linuwih lan keluwesan sing apik.

Kekuwatane, bebarengan karo luminositas gedhe saka lampu Stadion LED 1200W Lumen 144000Lm, dadi pilihan sing sampurna kanggo area olahraga njero ruangan lan ruangan, amarga tingkat perlindungan IP 65 sing dhuwur. Iki minangka pilihan sing paling apik kanggo lampu dermaga, stadion, utawa papan sing pengin diwenehake karo cahya khusus.

Duwe umur migunani sing dawa, udakara 80.000 jam, lan uga nambah irit energi amarga komponen berkualitas tinggi sing nggawe.

Ninggalake Pesen Panjenengan
Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
Ninggalake Pesen Panjenengan
Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita