Kabar

  • What is high power LED searchlight

    Apa lampu sorot LED daya dhuwur

    Daya dhuwur LED sorot awak digawe saka dhuwur-kekuatan bahan aluminium, lumahing wis dianggep karo anti-tuwa statis electroplating nikel, poto-reresik lan resistance karat kuwat.Topeng kanthi kaca anti pecah kekuatan dhuwur, tahan benturan, tahan gesekan.Nggunakake C kualitas dhuwur ...
    Waca liyane
  • New product-Outdoor Led Flood Lights.

    Produk anyar-Lampu Banjir Led Outdoor.

    Apa lampu banjir?Lampu banjir bisa dipasang lan digunakake kanthi individu, utawa kombinasi pirang-pirang lampu bisa dipasang ing tengah ing kutub luwih saka 20m kanggo mbentuk piranti lampu kutub dhuwur.Piranti iki saliyane modeling ayu, bisa njaga tengah njaba karakter ...
    Waca liyane
  • What are the features of LED High bay light?

    Apa fitur saka lampu teluk dhuwur LED?

    Fitur: 1.Led High bay cahya awet lan wis dawa layanan urip.Ing pasar lampu lan lentera, cangkang lampu teluk Led High, meh kabeh digawe saka bahan paduan aluminium berkualitas tinggi, kekuatan paduan aluminium luwih dhuwur, kabeh aspek kinerja stabil, ...
    Waca liyane
  • LED light source features and parameters

    Fitur lan paramèter sumber cahya LED

    Ing taun 1990-an, teknologi LED nggawe langkah gedhe, ora mung ngluwihi efisiensi lampu pijar lan intensitas cahya ing tingkat cahya lilin, nanging uga nutupi kabeh spektrum sing katon saka abang nganti biru.Revolusi teknologi iki saka tingkat lampu indikator nganti luwih saka sumber cahya universal ...
    Waca liyane
  • What is the fishing lamp? What color should we use is better?

    Apa lampu fishing?Apa warna sing kudu digunakake luwih apik?

    Lampu fishing nggunakake lampu putih utawa ijo luwih apik.Lampu nelayan biasane digunakake kanggo mancing ing wayah wengi, lan lampu kasebut arang digunakake kanggo mancing awan.Lampu fishing ora mung menehi cahya kanggo nelayan, nanging uga ngumpulake iwak.Nanging kita kudu milih warna cahya sing tepat, lampu iwak ...
    Waca liyane
  • What are the parts of the light fixtures

    Apa bagean saka lampu

    Apa bagean saka perlengkapan lampu? 1. sumber cahya sing dipimpin 2. Papan sirkuit 3. Heat sink 4. Driver (Inventronics, Meanwell, Mosopower, Sosen) 5. Pelumas termal (digunakake kanggo nyambungake konduksi panas antarane manik lampu lan papan sirkuit lan ing antarane papan sirkuit lan heat sink) 6. Lampu sekunder ...
    Waca liyane
  • COB light source and  LED light source,which one is better ?

    Sumber cahya COB lan sumber lampu LED, endi sing luwih apik?

    Sumber cahya cob lan sumber lampu LED sing luwih apik?Lampu umum banget ing urip kita, kanthi perkembangan ilmu pengetahuan lan teknologi, ana akeh jinis lampu anyar.padha duwe akeh fungsi, lan uga duwe akeh jinis sumber cahya.CoB sumber cahya...
    Waca liyane
  • What are the lighting requirements for sports field lights and the standards for lighting selection and arrangement?

    Apa syarat cahya kanggo lampu lapangan olahraga lan standar kanggo pilihan lan pengaturan lampu?

    Supaya bisa menehi play lengkap kanggo kekuatan pemain ing lapangan bal-balan, iku perlu kanggo supaya katon bayangan, kang mbutuhake cahya kanggo kerjo bareng.Ing game bal-balan, lampu lapangan bal-balan profesional iku penting banget, lan apa ...
    Waca liyane
  • What kind of led COB Tunnel Lighting is good for tunnel & underpass?

    Lampu Tunnel COB sing dipimpin apa sing apik kanggo trowongan & underpass?

    Salah sawijining tantangan paling gedhe ing sistem lampu terowongan lan underpass yaiku kemampuan kanggo ndhukung persepsi visual driver - awan lan wengi - saka titik mlebu nganti titik metu.Lampu terowongan lan underpass sing efektif, mula mbutuhake konsistensi ...
    Waca liyane
  • K-COB TUNNEL LIGHTS NEW CASE STUDY

    K-COB TUNNEL LIGHTS NEW CASE Study

    Lokasi kasus: Santo domingo, DR;.Ing wiwitan taun 2022, pelanggan kita nginstal 150w K-COB LED TUNNEL LIGHTS kanggo trowongan kanthi total dawane 2KM ing Republik Dominika, kanthi total 565 lampu.Dina iki, pelanggan ...
    Waca liyane
  • Comparison of 5 kinds of HEAT SINK for LED lighting fixtures

    Perbandingan 5 jinis HEAT SINK kanggo lampu LED

    Saiki, masalah teknis paling gedhe saka peralatan lampu LED yaiku masalah boros panas.
    Waca liyane
  • 2021 Global Lighting COB Packaging Manufacturers Revenue Ranking List

    2021 Dhaftar Peringkat Pendapatan Produsen Kemasan COB Global Lighting

    Ing taun 2020-22, nalika kegiatan ekonomi COVID-19 isih tetep, ana aktivitas maneh sing jelas ing Asia, lan wilayah kasebut wis miwiti kegiatan global relatif marang 20/20/2020.Tanggal 21 Februari 201, bisnis 201 pindhah menyang macem-macem kegiatan luang.Ing...
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3
Ninggalake Pesen Panjenengan
Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita