Sumber cahya COB lan sumber lampu LED, endi sing luwih apik?

Sumber cahya cob lan sumber lampu LED sing luwih apik?

Lampu umum banget ing urip kita, kanthi perkembangan ilmu pengetahuan lan teknologi, ana akeh jinis lampu anyar.padha duwe akeh fuctions, lan uga duwe akeh jinis sumber cahya.CoB sumber cahya paling wakil.Sumber cahya Cob minangka sumber cahya permukaan terpadu efisiensi cahya sing dhuwur, sing langsung dipasang ing chip sing dipimpin ing substrat logam pangilon kanthi tingkat reflektif sing dhuwur, lan ora duwe elektroplating, welding reflow lan proses SMT, mula biaya sumber cahya COB yaiku luwih ngisor.Nanging ana akeh kanca sing ora kenal banget karo sumber cahya COB, mula aku bakal ngandhani babagan kawruh babagan sumber cahya COB.

Apa sumber cahya Cob

Sumber cahya COB minangka teknologi sumber cahya permukaan terpadu kanthi efisiensi cahya dhuwur sing langsung nempelake chip LED ing substrat logam pangilon kanthi tingkat reflektif sing dhuwur.Teknologi iki ngilangi konsep krenjang, lan ora duwe electroplating, reflow welding lan proses SMT.Mula, proses kasebut dikurangi meh sapratelo lan biaya uga diirit siji-katelu.

Produk utama sumber cahya cob

Ana rong wangun utama teknologi Chip gundhul: teknologi COB lan teknologi Flip Chip.Kemasan chip ing papan (COB), handover chip semikonduktor sing dipasang ing papan sirkuit PRINTED, sambungan listrik chip lan landasan diwujudake kanthi metode jahitan timbal, lan ditutupi resin kanggo njamin linuwih.

Proses produksi sumber cahya cob

Proses Chip On Board (COB) yaiku kanggo nutupi titik penempatan wafer silikon kanthi resin epoksi konduktif termal (umume resin epoksi doped perak) Ing permukaan substrat, banjur pasang wafer silikon langsung ing permukaan substrat, perawatan panas nganti wafer silikon tetep mantep Ing landasan.Banjur welding kabel digunakake kanggo nggawe sambungan listrik langsung antarane wafer silikon lan substrate.

light source

Sumber cahya cob lan sumber lampu LED sing luwih apik?

LED Tradisional: "Piranti diskrit sumber cahya LED → modul sumber cahya MPCCB → lampu LED", utamane amarga ora ana komponen sumber cahya inti sing cocok, ora mung butuh wektu, nanging uga biaya dhuwur.

 

Paket "modul sumber cahaya COB → lampu LED", bisa langsung ngemas pirang-pirang chip ing papan sirkuit cetak basis logam MCPCB, liwat substrat disipasi panas langsung, ngirit biaya kemasan LED, biaya produksi modul mesin optik lan biaya distribusi cahya sekunder.Ing babagan kinerja, modul sumber cahya COB bisa kanthi efektif ngindhari kekurangan kayata lampu sorot lan sorotan sing ana ing kombinasi piranti sumber cahya sing diskrèt liwat desain sing cukup lan cetakan microlens.Rendering werna saka sumber cahya bisa apik èfèktif kanthi nambah kombinasi cocok saka Kripik abang tanpa Ngartekno nyuda efficiency lan gesang sumber cahya.

Keuntungan relatif yaiku:

Keuntungan efisiensi produksi

Proses produksi kemasan pada dasarnya padha karo proses produksi SMD tradisional.Efisiensi PACKAGING ing dasare padha karo SMD ing proses kristal padat lan garis las.Nanging, efisiensi kemasan COB luwih dhuwur tinimbang produk SMD ing aspek dispensing, pamisahan, pamisah lan kemasan.Biaya tenaga kerja lan manufaktur kemasan COB kira-kira 10% saka biaya materi, nggunakake kemasan COB, tenaga kerja lan biaya manufaktur bisa ngirit 5%.

Sumber cahya

k-cob

K-COB LIGHT SOURCE

Kemasan SMD tradisional nggunakake wangun patch kanggo nempelake macem-macem komponen diskrit menyang papan PCB kanggo mbentuk komponen sumber cahya kanggo aplikasi LED.Pendekatan iki duwe masalah lampu sorot, sorotan lan glow-out.Paket K-COB minangka paket terintegrasi, yaiku sumber cahya permukaan, kanthi sudut pandang sing gedhe lan pangaturan sing gampang, nyuda pembiasan cahya. Kripik abang tanpa Ngartekno nyuda efficiency lan urip saka sumber cahya.

k-cob structure

Ing ndhuwur kanggo nuduhake kawruh dhasar babagan sumber cahya COB, muga-muga sampeyan bisa luwih ngerti sumber cahya COB liwat enggo bareng.Sumber cahya K-cob, sing dikembangake lan diprodhuksi dening perusahaan kita - SFUJIAN CAS-CERAMICS OPTOELECTRONICS Co., Ltd.

K-COB bisa dimangerteni kanthi gampang minangka sumber cahya permukaan terpadu kanthi daya dhuwur, lan karakteristik paling gedhe yaiku biaya sing murah, gampang digunakake, panyebaran panas lan padhang banget ilmiah, saengga sumber cahya K-COB luwih dikenal dening kabeh wong.Lan saiki umume sumber cahya sing digunakake kanggo cahya yaiku sumber cahya COB, sing ora mung nduweni efek cahya sing apik, nanging uga ngirit energi.


Wektu kirim: Mar-29-2022
Ninggalake Pesen Panjenengan
Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita