K-COB TUNNEL LIGHTS NEW CASE Study

k-cob tunnel lights

Lokasi kasus: Santo domingo, DR;.

Ing wiwitan taun 2022, pelanggan kita nginstal 150w K-COB LED TUNNEL LIGHTS kanggo trowongan kanthi total dawane 2KM ing Republik Dominika, kanthi total 565 lampu.Dina iki, pelanggan seneng banget menehi umpan balik saka kahanan nyata saka negara Dominika.Umpan balik, kabeh trowongan padhang, sing nggawe wong rumangsa aman banget!Ing ngisor iki minangka video lan gambar nyata sing dijupuk dening netizen saka trowongan iki.

Dominica tunnel lighting from KCOB LED  (1)
Dominica tunnel lighting from KCOB LED  (4)
Dominica tunnel lighting from KCOB LED  (2)
Dominica tunnel lighting from KCOB LED  (2)
https://www.kcobled.com/k-cob-led-tunnel-light-100w-300w-product/

Sampeyan bisa uga penasaran, lampu sing digunakake ing terowongan iki yaiku lampu terowongan 150W saka K-COB.Lampu kabeh nganggo sumber cahya keramik neon sing dikembangake dening teknologi paten K-cob lan teknologi pembuangan panas saluran dual sing dikembangake dhewe.Awak lampu digawe saka aluminium die-casting pribadi, kanthi struktur kompak lan katon apik banget.Sumber daya nganggo Infinet merek paling dhuwur ing donya kanggo njamin keamanan sumber daya awak lampu.Lensa kaca boron dhuwur digunakake kanggo entuk distribusi cahya ilmiah, efisiensi cahya nganti 110lm / w, lan suhu warna 6000K, sing bisa mulihake aliran lalu lintas ing jero trowongan lan njamin safety nyopir.

Apa tunnel lighting?

Minangka jeneng kasebut, lampu trowongan digunakake ing terowongan, sing bisa dadi anti karat, tahan bledug, tahan kelembapan lan tahan bledosan.Padha duwe syarat dhuwur kanggo cahya trowongan.Ana macem-macem jinis lampu trowongan: lampu trowongan LED, lampu trowongan lampu sodium, lampu trowongan tanpa elektroda, lan lampu trowongan neon.Yen materi dibedakake, ana lampu trowongan aluminium die-casting, lampu trowongan profil aluminium, lan tata letak lampu trowongan ing trowongan uga nduweni peran penting.Efek bolongan ireng ing bagean ngleboke bakal nyebabake sorotan menyang sopir, sing bakal mengaruhi bidang penglihatan.Mulane, nilai cahya saka bagean ngleboke penting banget.Saiki, lampu trowongan ana ing endi wae, lan manungsa ora bisa urip maneh tanpa lampu trowongan.Sawise kabeh, anggere ana gunung, ana lampu trowongan.

Tunnel light 100w-250w (1)_调整大小

K-COB 150W TUNNEL LIGHTING

Daya: 100 ~ 300w / CCT: 2200k ~ 6500k / Sudut sinar: 60 °, 90 °, 120 ° / Aplikasi: lampu jalan, trowongan., lsp

tunnel lights 300w (1)_调整大小

K-COB 300W TUNNEL LIGHTING

Daya: 100 ~ 300w / CCT: 2200k ~ 6500k / Sudut sinar: 60 °, 90 °, 120 ° / Aplikasi: lampu jalan, trowongan., lsp

18

K-COB TUNNEL LIGHTING 300W(DRIVE INPUT)

Daya: 100 ~ 300w / CCT: 2200k ~ 6500k / Sudut sinar: 60 °, 90 °, 120 ° / Aplikasi: lampu jalan, trowongan, taman, gudang, bengkel., lsp

 

Apa kaluwihan saka lampu terowongan LED?

1. Keamanan, perlindungan lingkungan, ora ana polusi
Lampu trowongan tradisional ngemot akeh uap merkuri, sing bakal nguap menyang atmosfer yen rusak.Nanging, lampu terowongan neon LED ora nggunakake merkuri, lan lampu trowongan LED ora ngemot timbal, sing nglindhungi lingkungan.Tegangan kerja lampu terowongan LED kurang, biasane 1.4-3V;saiki digunakake saka LED biasa mung 10mA, lan padhange Ultra-dhuwur mung 1A.Lampu trowongan LED ora nambah "merkuri" ing proses produksi, ora perlu digedhekake, ora perlu cangkang kaca, duwe resistensi dampak sing apik, resistensi kejut sing apik, ora gampang pecah, gampang diangkut, ramah lingkungan, lan dikenal minangka "energi ijo".
2. konversi efisien kanggo ngurangi panas generasi
Lampu tradisional lan lampu trowongan bakal ngasilake akeh energi panas, dene lampu trowongan LED ngowahi kabeh energi listrik dadi energi cahya tanpa mbuwang energi.
3. Sepi lan nyaman, ora rame
Lampu trowongan LED ora ngasilake swara, lan minangka pilihan sing paling apik kanggo piranti elektronik sing presisi digunakake.Cocog kanggo perpustakaan, kantor, ruangan riset lan acara liyane.
4, cahya alus, nglindhungi mata
Lampu trowongan tradisional nggunakake arus bolak-balik, dadi bakal ana 100-120 strobe per detik.Lampu terowongan LED langsung ngowahi arus bolak-balik dadi arus langsung tanpa kedhep lan nglindhungi mata.
5. Ora ana sinar UV, ora ana nyamuk
Lampu trowongan LED ora ngasilake sinar ultraviolet, mula ora bakal akeh nyamuk ing sekitar sumber cahya kaya lampu trowongan tradisional.Interioré bakal dadi luwih resik lan rapi.
6. Tegangan luwes 80V-265V
Lampu trowongan tradisional dipadhangi dening voltase dhuwur sing dibebasake dening rectifier lan ora bisa surem nalika voltase mudhun.Lampu trowongan LED bisa surem ing sawetara voltase tartamtu, lan padhange bisa diatur.
7. Ngirit energi lan urip luwih dawa
Lampu trowongan LED ukurane cilik lan bobote entheng, lan cangkang dibungkus resin epoksi, sing ora mung nglindhungi chip internal, nanging uga nduweni kemampuan kanggo ngirim cahya lan konsentrasi cahya.Urip layanan LED umume antarane 50.000 lan 100.000 jam.Amarga LED minangka piranti semikonduktor, malah ngoper sing kerep ora bakal mengaruhi umur layanan.
8. Kuwat lan dipercaya, panggunaan jangka panjang
Lampu terowongan LED dhewe digawe saka resin epoksi tinimbang kaca tradisional, sing luwih kuat lan dipercaya.Sanajan kena ing lantai, lampu trowongan LED ora gampang rusak lan bisa digunakake kanthi yakin.

Syarat teknis kanggo lampu LED kanggo trowongan

1) Sumber cahya
Efisiensi cahya (kalebu sumber daya) ≥90lm/W;bosok luminous sakabèhé: 6000 jam tingkat pangopènan flux luminous ora kurang saka 99%, tingkat pangopènan flux luminous 12000 jam ora kurang saka 97%.(Nyedhiyani laporan test ditanggepi dening National Lamp Quality Inspection Center kanggo lampu karo struktur boros panas padha) · Lamp urip: ora kurang saka 50000h.(Nyedhiyakake laporan tes sing diterbitake dening Pusat Pengawasan lan Inspeksi Kualitas Lampu Nasional).
(2) Sumber daya
Sumber daya sistem nggunakake produk merek internasional sing misuwur, lan ora diijini mengaruhi safety lan linuwih kabeh sistem drive daya amarga degradasi kinerja komponen individu, nyebabake karusakan lan kegagalan non-chip kasebut.Tegangan Input: AC170V ~ 264V.Frekuensi kerja: 50Hz±2.Faktor daya (PF): ≥0.95.Total Harmonic Distortion (THD): ≤20%.Efisiensi daya: ≥88%.Suhu lingkungan kerja: -40 ℃ ~ 50 ℃;Dimming DC0-5V, 0V cocog karo padhange maksimum, 5V cocog karo pangukuran minimal, lan tengah nuduhake hubungan linear kuwalik.Resistansi input terminal kontrol: ≥5MΩ.Resistance insulasi: luwih saka 100MΩ, resistance insulasi udan ora kurang saka 5MΩ.Urip sumber daya ≥ 30000h.Kanthi overcurrent, overheating, fungsi proteksi sirkuit cendhak.Bisa nyegah kejut switch.Bentenipun saiki antarane saluran: ≤±3%.
(3) Cahya wutuh
Produk lampu terowongan LED wis entuk Sertifikasi Produk hemat Energi China (6000 jam tes, sing diterbitake dening Pusat Sertifikasi Kualitas Lampu Nasional), sing indeks rendering warna ≥70.Suhu warna: Suhu warna lampu terowongan mbutuhake 4000K.Badan lampu lan bahan kap lampu: Omah lampu digawe saka paduan aluminium berkualitas tinggi kanthi konduktivitas termal sing dhuwur, lan kap lampu digawe saka kaca tanpa timah putih ultra-putih.Lumahing omah diobati kanthi perawatan anti-karat kayata anodizing.Struktur kasebut kompak lan apik, lan tingkat perlindungan tekan standar IP65.Kinerja bledug sing apik.Kisaran suhu lingkungan kerja: -30C°ta≥50℃ Ketahanan korosi cangkang lampu: Efek cahya sakabehe Kelas II: ≥90lm/W.Jinis pangayoman marang kejut listrik: Kelas I. Metode kabel: sistem telung kabel fase tunggal.Kinerja listrik: Kelas I. Optik kudu nduweni fungsi anti-silau lan kudu nganggo bentuk kondensor utawa reflektor gabungan.Liyane: Perkakas sing dibongkar kudu ditangani dening departemen manajemen trowongan lan digunakake minangka suku cadang.
(4) Kinerja lampu
Kinerja lampu terowongan nyukupi syarat: tingkat proteksi ora luwih murah tinimbang IP65.Piranti anti-silau kanthi ciri sing cocog kanggo trowongan dalan.Sumber cahya lan aksesoris gampang diganti.Bagian lampu duwe sifat anti-karat sing apik.Sudut instalasi lampu gampang diatur.Efisiensi lampu discharge gas ngirim ora kurang saka 70%, lan faktor daya ngirim ora kurang saka 0,85.Faktor daya lampu terowongan LED ngirim ora kurang saka 0,95.

tunnel lighting projects,the worker are change the old light to new KCOB LED LIGHTING

1. Titik tetep: Miturut syarat gambar desain lan kahanan kothak prapatan lampu sing wis dikubur, titik tetep ditindakake ing papan kasebut, lan posisi kothak prapatan kudu ditemokake, lan kothak prapatan wis di resiki metu, lan banjur posisi kothak ditandhani lan tetep.

2. Ngerti rencana implementasine langit-langit, nggawe konstruksi rinci lan nginstal lampu, banjur nindakake konstruksi langit-langit, sing bisa njamin kombinasi lampu lan langit-langit sing apik lan ketat.

3. Ndandani lampu: Ing posisi tetep, miturut ukuran bolongan instalasi saka lampu sing dituku, nggawe bolts expansion ing ndhuwur lampu trowongan, lan posisi bolts expansion kudu akurat, supaya ora kanggo nyebabake alangan lan ora nyaman kanggo instalasi.

4. Strictly nindakake construction miturut gambar desain, kanthi mbedakake sambungan line saka daylights lan dina lan wengi lampu, usaha kanggo sukses ing siji instalasi, lan supaya sampah construction secondary.

Carane nginstal lampu trowongan?

the lens of led lighting
碎裂的钢化玻璃

Yen lampu terowongan LED nggunakake kaca, mesthine kaca tempered.Kaca tempered/Kaca diperkuat Kaca kanthi tekanan tekan ing permukaan.Uga dikenal minangka kaca tempered.

Kaca tempered nduweni karakteristik ing ngisor iki:
1. keslametan
Nalika kaca wis rusak dening pasukan external, pecahan bakal bejat menyang partikel cilik karo ngarepke obtuse padha honeycomb, kang ora gampang kanggo nimbulaké gawe piala serius kanggo awak manungsa.
2. kekuatan dhuwur
Kekuwatan impact kaca tempered karo kekandelan padha 3 kanggo 5 kaping kaca biasa, lan kekuatan mlengkung 3 kanggo 5 kaping kaca biasa.
3. stabilitas termal
Kaca tempered nduweni stabilitas termal sing apik lan bisa tahan bedane suhu kaping telu tinimbang kaca biasa, lan bisa tahan bedane suhu 300°C.
Fitur utama kaca tempered yaiku pecah, lan minangka burr, sing ora gampang dipotong.

Apa lampu terowongan LED butuh kaca?

Golek kita Sosial

Hubungi Kita

请首先输入一个颜色.
请首先输入一个颜色.

Wektu kirim: Mar-17-2022
Ninggalake Pesen Panjenengan
Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita