Apa syarat cahya kanggo lampu lapangan olahraga lan standar kanggo pilihan lan pengaturan lampu?

Kanggo menehi play lengkap kanggo kekuatan pemain ing lapangan bal-balan, iku perlu kanggo supaya katon bayangan, kang mbutuhake cahya kanggo kerjo bareng.Ing game bal-balan, perlengkapan lampu lapangan bal-balan profesional iku penting banget, lan apa pengaruhe lampu lapangan bal-balan ing efek cahya?Ing ngisor iki bakal menehi analisis.

1) Keseragaman horizontallampu stadion bal-balan

Intensitas cahya horisontal yaiku nilai sing diukur nalika meter cahya diselehake kanthi horisontal ing tengah-tengah lapangan olahraga.Iku umume digunakake kanggo ngukur lan ngetung data related kanggo nilai maksimum, Nilai minimal lan nilai rata-rata saka intensitas cahya saka lapangan olahraga .

1500 watt led stadium lights

2) Koefisien variasi lampu stadion bal-balan

Sepak bola minangka gerakan bal kanthi kacepetan dhuwur.Njaga keseragaman intensitas cahya sing apik ing lapangan olahraga iku kondusif kanggo kinerja pemain sing paling apik lan ngrekam video sing luwih apik.

sports lamp

3) Intensitas cahya vertikal sakalampu stadion bal-balan

Intensitas cahya vertikal kamera lapangan olahraga.Intensitas cahya vertikal tegese intensitas cahya pemain munggah vertikal.Intensitas cahya vertikal apik kanggo njupuk close-up obahe sedhela nalika dolanan, utamane ekspresi rai.Rekaman kasebut dijupuk dening kamera ing situs olahraga.Owah-owahan gedhe ing intensitas cahya vertikal bakal nyebabake kualitas video sing ora apik.Desainer kudu kanthi komprehensif nimbang stabilitas intensitas cahya ing kabeh arah kanggo nyuda ketidakstabilan intensitas cahya nalika njupuk kamera lapangan olahraga.

DCIM100MEDIADJI_0285.JPG

4). Suhu warna lampu stadion bal-balan

Suhu werna minangka perasaan utawa fenomena sing nggambarake anget (abang) utawa kadhemen (biru) sing disorot intensitas cahya, lan unit kasebut yaiku Kelvin (TK).Kanthi teknologi kamera digital ing lawang, kamera bisa diatur miturut kontras suhu warna tartamtu kanggo entuk kualitas warna sing dikarepake.Kanggo kabeh papan olahraga ruangan tingkat acara, TK ≥ 4000 nyukupi syarat.

5) indeks Rendering werna sakalampu stadion bal-balan

Indeks rendering warna yaiku tingkat sumber cahya buatan nyimulasi cahya alami.Nyatane, indeks rendering warna sing ditemtokake ana ing kisaran Ra20-Ra100.Sing luwih dhuwur indeks rendering warna, luwih apik efek warna cahya.

Yen sampeyan duwe proyek olahraga lan butuh perusahaan kanggo mbantu sampeyan babagan prakiraan awal lan prakiraan kanggo penempatan lampu ing sekitar lapangan, aja ragu-raguhubungi kitasupaya kita bisa mbantu karo petungan.Kita bakal nuntun lan menehi saran babagan kabutuhan industri sampeyan.


Wektu kirim: Mar-28-2022
Ninggalake Pesen Panjenengan
Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita