Lampu Tunnel COB sing dipimpin apa sing apik kanggo trowongan & underpass?

Salah sawijining tantangan paling gedhe ing sistem lampu terowongan lan underpass yaiku kemampuan kanggo ndhukung persepsi visual driver - awan lan wengi - saka titik mlebu nganti titik metu.Lampu terowongan lan underpass sing efektif, mula, mbutuhake tingkat cahya sing konsisten ing saindenging struktur supaya bisa mlaku kanthi aman.

Iki uga lingkungan banget korosif sing mbutuhake luminair sing disegel lan tahan lama.Amarga lalu lintas abot lan fluktuasi cuaca lan iklim, peralatan terowongan terus-terusan kena banyu, rereget, uyah dalan, asap knalpot, bledug rem lan agen korosif liyane.

Lampu terowongan K-cob dirancang dening tim insinyur pencahayaan profesional.

Omah kasebut kompak lan nggunakake model pribadi, level IP yaiku 65.

Sumber cahya disertifikasi dening paten internasional 4 inti.Sumber cahya phosphor-keramik tunggal eksklusif, umur 55.000 jam, disetujoni LM-80.

Heatsink nggunakake teknologi ganti muti-phase kanggo nyuda gairah kanthi cepet.

Lensa nggunakake bahan Kaca Boron Dhuwur kanggo entuk macem-macem distribusi cahya, lan nglindhungi lensa kaca supaya adoh saka bledug amarga permukaan sing mulus.

Lan nggunakake driver merek top sing diprodhuksi dening Inventronics lan Meanwell.

Apa sampeyan duwe pitakonan babagan produk lan layanan kita?Kita duwe keahlian kanggo mangsuli pitakon lan solusi kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.Ing kene sampeyan bakal nemokake kontak sing tepat:

Daniel Lin

12 taun pakar cahya

Email:daniel.lin@zkxyled.com


Wektu kirim: Mar-24-2022
Ninggalake Pesen Panjenengan
Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita