Iki K-COB

Kita uga ngerti pentinge linuwih sumber cahya kanggo stabilitas lampu LED.Lan sing ndadekake lampu LED kita luar biasa saka pesaing yaiku komponen utama --- chip K-COB.

apaiku K-COB?

K-COB minangka pola kemasan LED sing unik - kanthi ngganti bahan organik biasa kayata epoksi / silikon sing umum digunakake ing LED putih kanthi keramik fosfor sing dikembangake dhewe (utawa konverter fosfor keramik)!

20211020160130

VS

20211020160108

Iku phosphor keramik kanggo aplikasi LED;

Keramik fosfor nduweni resistensi termal sing luwih murah dibandhingake karo cetakan epoksi lan silikon;

Lumahing hard, bukti impact lan resistance apik kanggo owah-owahan suhu lan asor.

Produksi

KCOB

kokPilih K-COB?

Bandhingan

smileMasalah saka Silicone / Epoxy

20211009115001
Degradasi termal Silikon utawa epoksi ora bisa ngilangi panas kanthi cepet.
Iki nyebabake degradasi fosfor lan gagal.
Perubahan warna ing suhu dhuwur Perubahan warna kedadeyan sawise tahan suwe ing suhu dhuwur.
Korosi Korosi kedadeyan nalika owah-owahan kelembapan lan PH.

smileKeuntungan saka KCOB

advantage of KCOB
linuwih unggul Paten "heatsinking saluran ganda".
The disspate panas saka PCB & tutup Keramik liwat sapir;
Kapadhetan cahya sing luwih dhuwur Kapadhetan cahya KCOB bisa 30% luwih dhuwur tinimbang COB biasa.
Intensitas lumen Keramik ora tau tuwa lan degradasi.Kabeh seri KCOB wis sertifikat LM-80.

* Paten "heatsinking saluran ganda".

中科芯源LED-光源原图(3)

Ninggalake Pesen Panjenengan
Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita