K-COB LAMPU MANCING ING BANYUWANGI 6KW-10KW

katrangan:

Sink panas kuningan anti korosif, bingkai digawe saka bahan tahan tekanan / asin, ngidini lampu bisa digunakake ing jero banyu 500 meter.
Spektrum khusus sing dirancang kanggo nggedhekake efek narik kawigaten iwak segara kayata iwak tuna, iwak kod lan iwak salmon, lsp.
Langsung on/off, ora kedhip;
Kustomisasi sumber daya eksternal, linuwih apik, ora ngganggu peralatan ing papan;
Bosok cahya kurang saka 5% sawise 3 Taun kerja;
Anti banyu: IP68


Detail Produk

Pambuka

Fitur

Input lampu fishing K-COB nganggo telung fase telung kabel 380V, ora ana kabel netral lan kabel lemah, ora perlu nimbang urutan fase lan distribusi beban fase.Lan drive cahya sing didhukung dening pemrograman modul kontrol cerdas, ngontrol lampu lan mateni ing jarak, lan dimming 0-100% uga.Surge nglindhungi: > 1500V.Lampu mancing ing jero banyu iki nduweni daya bisa nganti 10KW, yaiku lampu LED paling kuat ing donya;

Spesifikasi

Item No.

UFS-6KW

UFS-10KW

daya

6KW

10KW

Fluks cahya

100W Lux

160W Lux

Ukuran

Φ200mm X 240mm

Φ200mm X 340mm

Beam Angle (setengah intensitas):

360°

360°

Kabel umbilical subsea

2*6 mm2

2*6 mm2

Tegangan Input

AC260 ~ 475V, khasiat> 90%;

AC260 ~ 475V, khasiat> 90%;

Pilihan Warna:

Ijo, Kuning, putih(opsional)

Ijo, Kuning, putih(opsional)

Dawane Gelombang Cahya

450~550nm

450~550nm

under (2)
under (1)

Gambar Ukuran

Model: UFS6KW

Model: UFS10KW

asdad
asdad2

Bobot Net: 8kg

Bobot Net: 12kg

Pitakonan Paling Sering
1. Apa lampu fishing ing jero banyu bener bisa?

Dikenal manawa akeh spesies iwak seger lan banyu asin utamane mangan ing wayah wengi, nanging asring angel ditangkap.Lampu mancing ing jero banyu ngatasi masalah iki kanthi nggawa iwak menyang sampeyan.Sawise sawetara wektu ing banyu, cahya nyebabake reaksi berantai.

Cahya kasebut wiwitane narik massa ganggang laut mikroskopis sing diarani fitoplankton sing mendhung banyu.Organisme cilik iki narik baitfish umum menyang cahya lan sawise 15-30 menit bakal katon diapalake dening cahya lan terus-terusan nglangi ngubengi.Baitfish iki kabeh sing perlu kanggo nggawe pengalaman fishing wengi paling sampeyan wis tau.Iwak predator bakal mulai akeh cahya lan entuk manfaat saka panganan sing gampang!

Ora suwe sawise fitoplankton lan baitfish katon, iwak predator uga bakal katon.Fishing sudhut njaba cahya bakal gawé cokotan luwih saka langsung ing cahya.Ing kono iwak sing luwih gedhe bakal ngubengi lan sok-sok mlayu menyang cahya kanggo mangan sing gampang.Cocog karo ukuran umpan lan warna sing nglangi ing saubengé cahya bakal nyebabake serangan sing luwih akeh.Yen luwih seneng nggunakake umpan urip, mung nglangi sawetara ngubengi cahya lan "cocog karo hatch" kanthi sampurna!

2. Apa jinis baterei aku kudu operate cahya?

Sembarang stopkontak AC 380V sing umum ditemokake bakal menehi daya lampu.
3. Apa bakal bisa digunakake ing banyu reged?

Lampu fishing LED kita duwe sawetara rating efisiensi paling dhuwur ing industri.Teknologi LED maju kanthi cepet nggawe lampu sing luwih efisien lan padhang kanthi energi sing luwih sithik.

Lumens nyata beda-beda gumantung karo warna LED, arus sing diwenehake, lan faktor liyane.Cahya iki cukup padhang kanggo nembus banyu mendhung.

4. Apa jinis iwak sing bisa dakkarepake?

SALTWATER DISETUJUT!
Akeh spesies banyu asin sing kepincut karo lampu ing jero banyu kayata snook, redfish, seatrout, rockfish, snapper, tuna, udang, cumi, lan macem-macem baitfish!

AIR TAWO DISETUJUI!
Akeh spesies banyu tawar sing kepincut karo lampu ing jero banyu kayata macem-macem bass, crappie, trout, lele, perch, lan macem-macem baitfish banyu tawar!

5. Apa ngambang utawa tenggelam?

Lampu mancing ing jero banyu bobote dhewe 8KGS- 12KGS lan bakal tenggelam ing banyu, ambane nganti 500m.Waterproof: IPX8.Yen digunakake ing wilayah saiki kuwat / pasang disaranake nambah bobot timbal kanggo pancing ngisor supaya cahya saka obah kakehan.Iki bakal ngidini spesies iwak sing luwih "finicky" aran nyaman ing cahya.Disaranake uga nggunakake garis ngisor sing kapisah sing dipasang ing pancing ndhuwur kanggo ndawakake umur kabel listrik.

Ninggalake Pesen Panjenengan
Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

Sampeyan Bisa uga Kaya

Ninggalake Pesen Panjenengan
Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita